Ens complau confirmar-vos que el proper dissabte 9 de març celebrarem una Degustació Gastronòmica d’Espigalls de Col Brotonera del Vallès al Mercat de la Independència de Terrassa.
Els actes previstos són els següents:
– Tast d’espigalls (plats preparats per “Ricardo i Montse”)
– Repartiment del calendari de Terrassa Gastronòmica.
– Repartiment de receptes de brotons i espigalls.
– Exposició de plats i receptes de diversos restaurants i presència dels cuiners.
– Exposició de productes hortícoles de temporada.
– Exposició de productes de Terrassa Gastronòmica.
Així doncs, us convidem a participar-hi a nivell d’exposició amb alguna de les vostres creacions a base d’espigalls.
Estem segurs que amb la gran qualitat de la nova varietat de col brotonera i la vostra creativitat aconseguirem consolidar aquest producte com un referent de l’agricultura i gastronomia terrassenca.
Per a qualsevol dubte o suggeriment, ens mantenim a la vostra disposició.